University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

.
.
.

Programats per a setembre els actes de graduació dels graus i dobles graus del curs 2020-2021

  • July 30th, 2021
Image de la noticia

La Facultat de Dret ha decidit programar per als dies 23 i 24 de setembre de 2021 en el Palau de les Arts Reina Sofia, els actes de graduació de les promocions de graus i dobles graus que finalitzen els seus estudis en aquest curs 2020-2021. Aquesta programació quedarà supeditada al que per a aquestes dates establisquen les autoritats sanitàries. Com bé sabeu, el procés de vacunació està avançant a bon ritme, i s'ha vist agilitat en aquests mesos incloent a sectors de la població més jove, per la qual cosa molts de vosaltres estareu sent ja o sereu prompte vacunats. Us felicitem per això. 


Tenim la il·lusió posada a tornar a la normalitat i a poder acompanyar-vos vestits de gala, com l'ocasió requereix, a la celebració d'aquest acte de graduació sempre entranyable i inoblidable per a alumnat, professorat i familiars. Un acte que, de poder celebrar-se, respectarà escrupolosament les mesures que dicten les autoritats sanitàries. 


En els pròxims dies, rebreu en els vostres correus electrònics informació ampliada sobre l'organització dels actes de graduació per titulacions i el procés d'inscripció a aquests.

Gaudeamus igitur.