University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat de Dret

X Concurs de Debats "Les Regles del Joc"

La Facultat de Dret ha organitzat en edicions anteriors concursos de redacció i debat amb l'afany d'acostar la utilitat de les seues titulacions a l'estudiantat no universitari, al mateix temps que es pretén fomentar la creativitat i l'esperit crític, activitat que té el propósit d'estimular i motivar els participants en la discussió □berta deis assumptes públics així com de les qüestions relatives al món jurídic, criminológic i politológic, i que en cada edició aconsegueix un majar nombre de participants que practiquen noves técniques de comunicació amb l'enfocament del concurs en una doble fase: redacció més debat posterior. A més, aquesta doble fase que té el concurs permet combinar la correcta comunicació escrita amb les técniques de la comunicació oral: quina postura adoptar en públic, com perdre la por escénica i com, en definitiva, saber argumentar i convencer amb els gestos i les paraules. 

És per aixó que, el concurs "Les Regles del Joc" en l'edició d'enguany propasa als participants, com en les edicions anteriors, un nou tema suggeridor de debat i que els afecta de prop. Alhora, també pretén intensificar el desenvolupament de les relacions humanes entre els centres participants i acostar-los al món universitari. 

Fases del Concurs:

Convocatòria

Publicació al DOGV

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy