University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Llicenciada en Dret per la Universitat de València l'any 1994 obtenint el Premi Extraordinari de Llicenciatura per acord de la Junta de Govern de la Universitat. De forma immediata, es va incorporar a el Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social per a la realització dels estudis de tercer cicle, gràcies a la concessió d'una beca FPU. L'any 1999 es va doctorar en Dret per la Universitat de València amb la qualificació màxima d'excel·lent cum laude.

En l'actualitat, és Professora Titular d'el Departament de Dret de l'Treball de la Universitat de València, on ha desenvolupat, -sense perjudici de les estades efectuades en altres centres com la London School of Economics and Political Science o l'European University Institute de Florència- tasques d'investigació, docència i gestió dels últims vint anys.

Ha participat en l'elaboració de diversos cursos de Dret del Treball i de la Seguretat Social, entre els quals destaquen les cinc edicions del manual de Dret de la Seguretat Social publicat per l'editorial Tirant lo Blanch o el manual de Dret Social Comunitari editat per la Universitat de les Palmes de Gran Canària.

L'activitat investigadora desenvolupada s'ha centrat en una sèrie de línies d'investigació que han culminat, entre altres coses, a la publicació de les nomborses monografies en solitari publicades per l'editorial Tirant lo Blanch.

Al marge d'això, és autora de més de setanta publicacions que inclouen articles en revistes especialitzades, participació en llibres col·lectius, capítols de llibre i informes tècnics, i ha estat membre de forma continuada de l'equip investigador de diversos projectes i contractes d'investigació obtinguts en convocatòries públiques competitives, sent la investigadora principal de dos d'ells.