University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

És Professora Titular d'Universitat de Dret eclesiàstic de l'Estat. Els seus treballs de recerca aborden aspectes relacionats amb els drets fonamentals, les llibertats públiques i els grups religiosos. Les seues publicacions analitzen la incidència del factor religiós en les polítiques legislatives europees sobre investigació biomèdica i sobre immigració, abordant qüestions de dret de família, minories religioses, gènere i religions i diversitat cultural i religiosa.

Ha estat membre de diversos Projectes d'investigació finançats per institucions públiques i privades, destacant la seva participació en un Projecte d'àmbit internacional titulat "Redefining families: Bioethics, assisted reproduction and emerging family forms", liderat per investigadores del Center for Family Research de la Universitat de Cambridge (UK) i finançat per la Wellcome Trust de Londres. Ha estat professora visitant al Center for Family Research de la Universitat de Cambridge, al Max Planck Institute for Religious and Ethnic Diversity de Göttigen, a l'Institut Suís de Dret Comparat, a la Universitat de Heidelberg ia la Universitat de la Sapienza. En l'actualitat, dirigeix, al costat de la Professora Carmen Tomás i Valiente, el Grup de Recerca de la Universitat de València denominat "Biodret: Grup de recerca interdisciplinari".

Pel que fa a la gestió universitària, ha estat secretària de Departament des de l'any 2003 a l'any 2015, membre del Claustre de la Universitat de València des de l'any 2005 fins a l'actualitat, membre de la Comissió de Professorat durant els anys 2006 a 2012, membre de la Comissió d'investigació des de l'any 2013 fins a l'actualitat i membre de la Junta de la Facultat de Dret de la Universitat de València des de l'any 2004 fins a l'actualitat.