University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Convocatòria Projectes "I+D+i" 2020

  • November 18th, 2020
Image de la noticia

La convocatòria té per objecte finançar l'execució de «Projectes d'I+D+i», en el marc de el Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic de el Sistema d'I+D+i i de el Programa Estatal d'I+D+i Orientada als Reptes de la Societat, de el Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

Aquesta convocatòria té com a finalitat finançar les modalitats de projectes de «Generació de Coneixement» i «Reptes Investigació», de la convocatòria 2020 de Projectes d'I+D+i.

Les ajudes estan dirigides tant a fomentar la generació i l'avanç significatiu de el coneixement científic i la investigació de qualitat contrastada com a avançar cap a la recerca de solucions als reptes de la societat.

Així mateix, es pretén fomentar la creació d'esquemes de cooperació científica més potents i fomentar una aproximació multi i interdisciplinària dels grups de recerca, que permeten abordar qüestions complexes, i promoure avenços significatius en el coneixement científic i les seves aplicacions, per afrontar els desafiaments que la investigació espanyola té en el context de l'Espai Europeu de recerca.

Els projectes de la modalitat de «Generació de Coneixement», sense orientació temàtica prèviament definida, estan motivats per la curiositat científica i tenen com a objectiu primordial l'avanç de el coneixement, independentment de l'horitzó temporal i de l'àmbit d'aplicació de la mateixa.

Els projectes de la modalitat de «Reptes Recerca» estan orientats a la resolució de problemes vinculats als vuit grans reptes de la societat inclosos en el Pla Estatal.

Accés a la convocatòria