University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Dos professors de la Facultat i tres alumnis en un Consell format 100 % per egressats de la Universitat Pública

  • June 20th, 2019
Image de la noticia

Després de les passades eleccions, aquesta setmana s'ha fet pública la composició del Nou Consell de la Generalitat i, des de la Facultat només podem congratular-nos de que dos dels nostres professors vagen a formar part d'aquest òrgan. Es tracta de Rosa Pérez Garijo i Rubén Martínez Dalmau.

Rosa Pérez ha estat professora associada del Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social i assumirà el càrrec de Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Per la seua banda, Rubén Martínez és professor titular del Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració i es farà càrrec de la cartera d'habitatge i arquitectura bioclimàtica, a banda d'assumir la vicepresidència segona.

Aquestes estadístiques consoliden la Universitat de València com la institució d'educació superior amb un major pes a la política valenciana, amb la Facultat de Dret al capdavant. A més, fan palesa, una vegada més, l'excel·lència per la qual cada dia treballem a les universitats públiques valencianes per tal de formar els millors professionals.

Consulta el dossier informatiu que hem preparat per a l'ocasió.