University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Víctor Carratalà i Benjamín Sevilla obtenen el premi i l’accéssit dels premis d’investigació “Tomás y Valiente” 2022 de la Facultat de Dret.

  • December 29th, 2022
Image de la noticia

El passat 21 de desembre, en el marc de la Festivitat de la Facultat de Dret, es va procedir a l’entrega dels premis “Tomás y Valiente” 2022 de la Facultat de Dret.

Aquests guardons premien els millors treballs d’investigació jurídica, criminològica o politològica dels programes de doctorat adscrits o vinculats a  la Facultat de Dret.

En aquesta edició, a la que s’han presentat un total de dotze candidats, ha resultat guanyador Víctor Carratalà Valera, personal investigador en Formació del Institut de Criminologia i Ciències Penals, pel seu treball “Del modelo de responsabilidad penal de las personas jurídicas al mapa de riesgos.Una mirada desde el 31 bisCP”.

L’accèssit ha recaigut en Benjamín Sevilla Bernabeu, PIF de l’área de Dret Financer i Tribuitari, pel treball "Análisis de los controvertidos óbices y las nuevas propuestas hacia la justicia fiscal. Un enfoque desde la perspectiva de los derechos humanos.”.