University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

II Jornada d’Innovació en la formació de professorat.

  • December 15th, 2021
Image de la noticia

La jornada dels dies 17 i 21 de desembre del 2021 es celebra per a presentar resultats de l’alumnat en l’assignatura Didàctica de l’expressió plàstica i visual en Educació Primària. En este cas, els resultats estan vinculats amb accions d’innovació dins la línia estratègica de metodologies actives d’aprenentatge.

II Jornada d’Innovació en la formació de professorat

L’assignatura Didàctica de l’expressió plàstica i visual en Educació Primària és una matèria obligatòria de didàctica específica. Se imparteix en segon curs per a tot l’alumnat i està inclosa en el projecte d’innovació docent Art i Educació – UV-SFPIE 164 20 62. Dels objectius del projecte s’estan abordant els següents.

  • Aplicar metodologies actives d’ensenyament fomentant la implicació de l’alumnat en el procés d’aprenentatge i la reflexivitat al voltant de la professió.
  • Dissenyar activitats d’aprenentatge on les arts faciliten la comprensió dels continguts curriculars tant en els matèries escolars com en l’educació superior.
  • Remarcar el paper de els arts en el desenvolupament integral humà mitjançant la innovació educativa creant xarxes d’intercanvi d’experiències i de pràctiques.
  • Divulgar els resultats de les accions d’innovació en els àmbits acadèmics i socials.