University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

SEMINARI: MUJERES EN EL DERECHO MERCANTIL

  • December 13rd, 2022
Image de la noticia

SEMINARI I: PROJECTE D’ INNOVACIÓ EDUCATIVA WOMER: “MUJERES EN EL DERECHO MERCANTIL” (UV-SFPIE_PID-2076966)

Divendres 16 de desembre de 2022
Aula: S310
Hora: 8.30-10.30
Resum del projecte: El projecte WOMer es dirigeix a aproximar l'experiència de professionals de les diferents branques del Dret Mercantil als estudiants, mitjançant accions formatives que, basades en la perspectiva de gènere, afavoreixin el plantejament i resolució de problemes pràctics relacionats amb el temari de l'assignatura de Dret Mercantil (I i II). S'espera que els resultats del projecte siguin millorar l'ocupabilitat de l’alumnat; l'apoderament dels nostres estudiants per emprendre projectes empresarials; sensibilitzar els estudiants sobre la igualtat de gènere en el sector legal i empresarial i afavorir les sinergies entre la comunitat universitària i el mercat laboral.
Programa
08.45h- Presentació del Projecte WOMer a càrrec dels membres del projecte.
9.00h- “El paper del TJUE i les seues resolucions jurisprudencials”. Conferència a càrrec de la Prof. Dra. Vanessa Martí Moya. Professora de Dret Mercantil, membre del projecte i actualment prestant serveis en la Direcció d’investigació i documentació del Tribunal de Justícia de la Unió Europea.
9.30h- “Empresa familiar, piccolo imprenditore i PIME a l'ordenament jurídic italià: ràtio i efectes de règims normatius distints”. Conferència a càrrec de la Prof. Dra. Maria Stella Resta. Professora de Dret Mercantil de la Università degli Studi Aldo Moro di Bari (Italia) i actual Professora visitant a la Universitat de València.
9.45h.- Debat, avaluació de l’activitat i reflexió final.