University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Webinar: La competència digital i l’aprenentatge en models híbrids de formació – 30 setembre

  • September 23rd, 2020
Image de la noticia

Seguint la programació de webinars de formació al professorat, la Facultat oferirà, el proper dimecres 30 de setembre de 12 a 13:30 h un webinar obert a tota la comunitat docent de la Universitat.

El webinar “La competència digital i l’aprenentatge en models híbrids de formació” estarà a càrrec de la professora Dra. Mercè Gisbert, Catedràtica en Tecnologia Educativa de la Universitat Rovira i Virgili. La ponent a ocupat diversos càrrecs de gestió, entre d’altres: Vicedegana de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia (1995-1997), directora de l’Institut de Ciències de l’Educació (1998–2001) i Vicerrectora de Política Docent i Convergència a l’EEES (2002-2010). L’any 2014 va rebre el premi a la Innovació Docent del Consell Social de la URV (modalitat col·lectiva) i el premi a la Qualitat Docent Jaume Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya. L’any 2018 va rebre el Premi de l’Impacte Social de la Recerca que atorga el Consell Social de la URV. Entre el 2011-2015 ha estat membre del Consell Escolar de Catalunya i entre el 2012 i 2019 membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya on va coordinar les avaluacions estratègiques dels equipaments Nacionals i la línia de treball d’Ensenyaments Artístics.

La sessió versarà sobre el desenvolupament i aplicació de competències digitals docents i discents en entorns híbrids de formació

L'accés al webinar es realitzarà mitjançant inscripció prèvia. En la inscripció s'haurà d'indicar el correu electrònic institucional. Les dades d'accés a la sessió és remetran de manera individual a cada participant mitjançant correu electrònic.

De forma afegida la sessió serà retransmesa de manera pública en el canal de Youtube oficial del centre.

El centre farà constar l'assistència a aquesta sessió a aquelles persones inscrites i participants.

Links: