University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

De l’11 al 15 de desembre estarà oberta la inscripció al títol “Formació Inicial del Personal de Investigació en Formació” (FIPIF)

  • December 5th, 2023
Image de la noticia

De l’11 de desembre a les 10 hores i fins al 15 del mateix mes a les 14 hores estarà oberta la inscripció al títol formatiu de 75 hores: Formació Inicial del Personal de Investigació en Formació (FIPIF).

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa posa en marxa un any més aquest títol formatiu per a atendre les necessitats de formació en habilitats de recerca del personal de la Universitat de València, específicament del Personal d’Investigació en Formació (pre i postdoctoral).

No obstant això, el títol està obert a tot el PDI de la universitat, tot i que la baremació prioritzarà en primer lloc a eixe col·lectiu de PIF, en segon lloc, al professorat associat i en tercer lloc incorporará a tot el PDI de la UV segons l’ordre d’inscripció. És incompatible amb la realització el mateix any del FIPU i FIPU-Novel.

Els investigadors pre y postdoctorals procedents de la Unió Europea també comptaran amb preferència en l'accés a aquestes accions formatives.

Tutorial per fer la inscripció

Links: