Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Magisterio Logo del portal

Mes de març per la igualtat

  • 11 marzo de 2021
Mes de març per la igualtat

Mes de març per la igualtat

Amb motiu del dia internacional de la dóna la Facultat de Magisteri celebra el mes de març per la igualtat amb una proposta d'activitats per a visualitzar el paper de la dona i la seva contribució en la societat.


Divendres, 12 de març de 9.30-11.00 h. Es mostrará la visió de les dónes en l’àmbi rural amb la presentació del documental “Dones de l’horta” coordinat per Amparo Hurtado i Luís Roca (UV) i una xarra-col·loqui a càrrec de la Dra. Helena Rausell Guillot. Es transmetrà en streaming amb BBC en el següent enllaç https://eu.bbcollab.com/guest/6d271e5ecdcf4501acac067efd275ee0

Dimarts 23 de març de 17.30-19.30 h. Es mostrará una col·lecció de contes i còmics dirigits a l'aula de primària i secundària per a visualitzar el paper de les dones en l'àmbit científic i la seva contribució al desenvolupament de les societats. La presentació estarà a càrrec de les autores Dámaris Sanchis Reig i Tayra Lanuza. Es transmetrà en streaming amb BBC en el següent enllaç https://eu.bbcollab.com/guest/4735748aacff485a85118e3aa6469a88

A més, al Campus d'Ontinyent es podran visitar durant el mes de març dues exposicions: "L'Horta en femení: històries de vida" i els treballs realitzats per l'alumnat de Unisocietat sobre les dones i els premis Nobel.

Des de la Facultat de Magisteri apostem per una societat més equitativa i integradora que afavoreixi el desenvolupament humà sostenible.

Més informació