Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Magisterio Logo del portal

Presentació del llibre “Habitantes de la oscuridad: fauna ibero-balear de las cuevas”

  • 10 mayo de 2023
Image de la noticia

Dijous que ve 11 a les 18 h. tindrà lloc la presentació del llibre “Habitants de la foscor: fauna iber-balear de les coves” coordinat pel professor Alberto Sendra del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Facultat de Magisteri. 
L'acte tindrà lloc a l'Aula PB04 de la Facultat de Magisteri i comptarà amb la presència d'Amparo Hurtado, Vicedegana d'igualtat, cultura, igualtat i sostenibilitat de la Facultat de Magisteri, Hilario Ubiedo, President en funcions de la Federació Espanyola d'Espeleologia, Anna García Forner, directora del Museu d'Història Natural de la Universitat de València i Alberto Sendra, coordinador del llibre.
L'obra ofereix una visió de la fauna del Món subterrani des d'una perspectiva professional, divulgativa i artística en la qual han participat naturalistes, biòlegs, geòlegs, fotògrafs i comunicadors de ciència. Aquesta visió interdisciplinària posa en rellevància la importància de la divulgació del coneixement científic per a aconseguir una formació de qualitat dels futurs docents establint sinergies entre les disciplines científiques i la didàctica.