Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

.
.
.

Oberta la preinscripció a Màster en Investigació en Didáctiques Específiques per al curs 2017-2018

  • 20 de gener de 2017

Ja pots preinscriure't en el Màster en Investigació en Didáctiques Específiques!

El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

Obert el calendari de preinscripció a Màster en Investigació en Didáctiques Específiques per al curs 2017-2018

preinscripcio imatge

Ja pots preinscriure't en el Màster en Investigació en Didáctiques Específiques!

El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l'oportunitat de preinscriure't en els seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obri aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular).

El Màster en Investigació en Didàctiques Específiques està dirigit tant a graduats i graduades en Educació Infantil i Primària com a llicenciades/us en Belles arts, Biologia, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (o INEF/IVEF), Ciències de la Vida i del Medi ambient, Conservatori Superior de Música, Estadística, Farmàcia, Filologia, Física, Geografia, Història, Enginyeries (Agrícola, Industrial, etc.), Matemàtiques, Medicina, Química, Veterinària o altres equivalents. Si t'interessa estudiar com donar solució científica als problemes detectats en l'ensenyament i aprenentatge de les disciplines acadèmiques, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrita/o, coneixeràs el resultat de la baremación l'11 de juliol. Si resultes admesa/o en el màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017

Si no has sigut admesa/o, cap la possibilitat que el 26 de juliol et pugues matricular en el Màster en Investigació en Didàctiques Específiques, sempre que s'hagen produït vacants en el procés de matriculació.

Tota la informació està disponible en la pàgina web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del formulari o les xarxes socials.

 

Data d'actualització: 20 de gener de 2017 8:30