Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

.
.
.

Prova de nivell per a l'accés a l'Itinerari de Música curs 2024/2025

  • 24 d’abril de 2024
Itinerari MÚSICA curs 2024-25

Grau de Mestre/a en Educació Primària, Prova de Nivell - Música per al curs 2024/2025

ACCÉS ITINERARI EDUCACIÓ MUSICAL - CURS 2024/2025


  ACCÉS ITINERARI D'EDUCACIÓ MUSICAL - GRAU DE MESTRA/E EN EDUCACIÓ PRIMÀRIA:

Cal tenir en compte que per accedir a l'itinerari ha d'acreditar-se el nivell de competència pertinent, corresponent al "Grau Mitjà dels Ensenyaments de Música". És important recordar que s'ha d'aportar la certificació corresponent (enviar per email a practicumagisteri@uv.es) i el termini per a fer-ho finalitza el mateix dia en que heu de fer la matrícula del curs 2024-25.
Aquelles persones que NO estiguen en possesió del nivell mitjançant la certificació corresponent podeu sol·licitar la realització de la prova de nivell.

*   Prova per a l'Accés a l'Itinerari d'EDUCACIÓ MUSICAL

     - Data: 21 DE MAIG DE 2024

     - Hora: 12.00 hores

     - Lloc: aula 04.04

       

     - Contingut: La prova consistirà en una lectura de llenguatge musical (solfeig) a primera vista amb una dificultat de fins a dos alteracions i en la interpretació vocal o amb un instrument d’una peça elegida per l’estudiant d’un nivell de dificultat similar al Grau Mitjà dels ensenyaments de música. (Caldrà remetre la partitura a interpretar en pdf, juntament amb la inscripció).

     - Heu d'enviar per correu electrònic la sol·licitud per a la realització de la prova a practicumagisteri@uv.es - FINS EL 20 DE MAIG DE 2024.

     - Més informació: remigi.morant@uv.es