Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

30 Anys Revista Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials

  • 7 de febrer de 2019
Image de la noticia

La Revista Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, editada pel Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, acaba de complir 30 anys.

La Revista Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, editada pel epartament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, acaba de complir 30 anys. La publicació, sorgida en 1989, va nàixer amb una clara finalitat:

convertir-se en una plataforma per a difondre i intercanviar experiències i recerques relacionades amb la didàctica de les Ciències Experimentals i Socials.

La revista és una de les primeres publicacions periòdiques espanyoles dedicades a aquest camp i ha arribat a estar present en pràcticament totes les universitats espanyoles i en un gran nombre de centres de recerca europeus i iberoamericans. En l'actualitat compta amb 35 nombres publicats, és de periodicitat semestral i està indexada en nombroses bases de dades internacionals, entre elles, Emerging Sources Citation Index de Web of Science, ISOC o Latindex. 
Des de l'adreça de la revista i el consell de redacció s'agraeix la labor d'autors, comitè científic, editors i revisors durant aquests 30 anys i es constata el creixement, en nombre i qualitat, d'articles rebuts i finalment proposats per a la seua publicació.
Enllaç a la web de la revista: https://ojs.uv.es/index.php/dces/index