Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

Curs avaluaciò a distància

  • 4 de maig de 2020
Image de la noticia

El proper divendres 8 de maig de 11.00 a 13.00 hores hem previst una formació via Blackboard Collaborate de l'eina "Qüestionaris" d'Aula Virtual. Pots accedir en l'enllaç que tens disponible a la Comunitat Virtual "Docència i avaluaciò a distància: Facultat de Magisteri, accesible per Aula Virtual. 

Aquesta activitat formativa es desenvolupa dins d'un conjunt d'activitats que el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius ha organitzat a través del SFPIE per a facilitar la formació en eines i estratègies d'avaluació al professorat de la UV. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tot el professorat encara que no es certificarà.

Aquesta formació es complementarà amb una sessió participativa de dubtes i qüestions sobre aquesta eina el següent divendres 15 de maig de 17:00 a 19:00 i a la qual es pot accedir en l'enllaç que tens disponible a la Comunitat Virtual "Docència i avaluaciò a distància: Facultat de Magisteri, accesible per Aula Virtual. 

Podeu trobar més informació i altres cursos més genèrics a la nostra web i al web del SFPIE:

https://www.uv.es/uvweb/centre-formacio-qualitat-manuel-sanchis-guarner/ca/formacio/oferta-formativa/col-lectius/pdi/oferta-propia-1285909558113.html  

Llista d'enllaços: