Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

La Fundació Princesa de Girona otorga 7 de les 30 places del seu programa “Generació docents” a estudiants del nostre centre

  • 24 de juliol de 2020
Image de la noticia

Després d’un procés de selecció d’entre més de 100 candidats i candidates de tot el país, el passat 22 de juliol de 2020 la Fundació Princesa de Girona va decidir atorgar 7 de les 30 places del seu programa “Generació docents” a estudiants de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Es tracta de Mireia Arona, Andrea Gonsálvez, Núria Zurriaga, Robert Greus, Paz Muñoz, Lidia Cases i Míriam Ibáñez. Igualment, ha passat a la darrera fase l’estudiant Laura Mas que ha quedat en reserva i realitzarà el curs de formació previ amb l’esperança de poder incorporar-se en cas que algú siga baixa. En el marc d’aquest programa, els i les estudiants premiats completaran les seues pràctiques professionals de l’últim curs dels graus de Mestre/a d’Educació d’Infantil i Primària en una escola rural de referència d’Extremadura, Galícia o Aragó. 


Es tracta de la primera edició d’un programa que inclou una formació especialitzada i prèvia a l’estada de quatre mesos, suport dels mestres-tutors dels respectius centres (que se sumarà al dels tutors i tutores universitaris de la facultat) i seguiment per a realitzar un Treball de Fi de Grau que es relaciona amb l’experiència professional viscuda. Inclou també una ajuda econòmica de fins a 3.000 euros per aspirant per cobrir despeses de viatge i estada.


    Per a aquells que integrem la Facultat de Magisteri i les comunitats universitària i educativa en general, la concessió d’aquestes places és un evident motiu de satisfacció. Estem molt satisfets de l’acollida que el programa “Generació Docents” ha tingut entre els nostres estudiants i de l'apreciació que d’ells han fet els responsables de projectes educatius de la Fundació Princesa de Girona. Es tracta d’un reconeixement a l’excel·lent nivell dels i les nostres estudiants, de la formació rebuda i una magnífica oportunitat perquè mostren la seua alta vàlua i professionalitat en uns centres que, pel seu caràcter rural, mereixen la màxima atenció per les estratègies i recursos específics que utilitzen per atendre als desafiaments actuals de l’educació. 


Es pot obtenir més informació sobre el programa “Generació docents” a la pàgina web de la Fundació Princesa de Girona: https://ca.fpdgi.org/transformacio-educativa/generacio-docents/