Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

Lliurament del VI Premi Concepción Medina García al millor expedient femení del grau de Mestra en Educació Primària

  • 6 de febrer de 2020

La Fundació "Ana Díaz Medina" i la Facultat de Magisteri convoquen anualment el premi "Concepció Medina García" per a la dona amb el millor expedient acadèmic en el títol de Grau de Mestra en Educació Primària.

El premi, sufragat íntegrament per la Fundació "Ana Díaz Medina", és de Seil mil euros i té com a finalitat donar suport a la continuïtat dels estudis orientats a la formació investigadora en l'àmbit de l'educació.

La guardonada en la seua sisena edició de 2019 ha estat la mestra Melanie Sánchez Cruz, nascuda a València el 1995. Va començar la seua formació en el Col·legi d'Educació Infantil i Primària Benimàmet ia l'Institut d'Educació Secundària Benimàmet de València, on va obtenir el títol de Batxiller en la modalitat de Ciències de la salut amb qualificació de
matrícula d'honor. La seua passió per l'ensenyament la va conduir a cursar el Grau en Mestra en Educació Primària per la Universitat de València, realitzant la menció en Pedagogia Terapèutica al considerar que l'alumnat amb necessitats educatives especials mereix assolir un desenvolupament integral a l'escola.

El seu extraordinari aprofitament l'ha fet valedora d'aquesta sisena edició, de la qual el dimecres 5 de febrer li va han fet entrega la presidenta i la secretaria de la fundació, Sres. Maria Dolores de la Calle i Maria Teresa de la Vieja respectivament, acompanyades per la vicerectora d'Estudis de la nostra universitat, la professora Isabel Vázquez.

El senzill acte de lliurament ha tingut lloc al deganat de la Facultat de Magisteri, i allà han acudit a felicitar Melanie antics professors seus i prèvies guardonades per la Fundació "Ana Díaz Medina".

Imatges:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies