University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

Convocatòria de projectes d'innovació educativa per al curs 2019/20

  • June 11st, 2019

Resolució de 10 de juny de 2019, del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, per la qual es convoquen les ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa per al curs 2019-2020.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius presenta la nova Convocatòria d’Ajudes per al Desenvolupament dels Projectes d'Innovació Educativa de la Universitat de València per al curs 2019/2020. Aquesta convocatòria està publicada al Tauler Oficial d'Anuncis de la Universitat i a la pàgina web del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (https://www.uv.es/sfpie).

Les sol·licituds es presentaran mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València (ENTREU) (http://entreu.uv.es).

Com a principal novetat respecte d'anys anteriors, destaca la creació de dos nous programes que substitueixen els tres anteriors:

  • Pla d’innovació de centre (PIC). Orientat a impulsar totes les iniciatives desenvolupades pels centres de la UV.
  • Projectes d’innovació docent (PID). Projectes d’innovació de caràcter general, orientats a la implementació de metodologies docents, instruments metodològics i tècniques d’ensenyament-aprenentatge, que siguen innovadors.

 

El termini de presentació de sol·licituds, que enguany és únic, serà:

- 17 de juny al 1 de juliol de 2019, per als Projectes d’innovació docent (PID)

- 17 de juny al 8 de juliol de 2019, per als Plans d’innovació de centre (PIC).

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy