University of Valencia logo Logo Logo del portal

Convocatòria de projectes d'innovació educativa per al curs 2019/20

  • June 11st, 2019
Image de la noticia

Resolució de 10 de juny de 2019, del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, per la qual es convoquen les ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa per al curs 2019-2020.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius presenta la nova Convocatòria d’Ajudes per al Desenvolupament dels Projectes d'Innovació Educativa de la Universitat de València per al curs 2019/2020. Aquesta convocatòria està publicada al Tauler Oficial d'Anuncis de la Universitat i a la pàgina web del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (https://www.uv.es/sfpie).

Les sol·licituds es presentaran mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València (ENTREU) (http://entreu.uv.es).

Com a principal novetat respecte d'anys anteriors, destaca la creació de dos nous programes que substitueixen els tres anteriors:

  • Pla d’innovació de centre (PIC). Orientat a impulsar totes les iniciatives desenvolupades pels centres de la UV.
  • Projectes d’innovació docent (PID). Projectes d’innovació de caràcter general, orientats a la implementació de metodologies docents, instruments metodològics i tècniques d’ensenyament-aprenentatge, que siguen innovadors.

 

El termini de presentació de sol·licituds, que enguany és únic, serà:

- 17 de juny al 1 de juliol de 2019, per als Projectes d’innovació docent (PID)

- 17 de juny al 8 de juliol de 2019, per als Plans d’innovació de centre (PIC).

Links: