University of Valencia logo Logo Logo del portal

Es tanca la convocatòria de formació online per a PDI (1er semestre 2020)

  • March 25th, 2020
Image de la noticia

Donat l’elevat nombre d’inscripcions ja rebuts a la convocatòria de formació online recentment oberta pel SFPIE, avui dia 25 de març es procedeix a tancar-la.

Recordem que els cursos segueixen tres modalitats online: l'exclusivament asíncrona (que es desenvoluparà a través d'Aula Virtual), la síncrona (que serà a través de Blackboard Collaborate) i la que combina totes dues opcions.

Les propostes formatives tindran lloc entre abril i juliol; entre aquestes hi ha cursos sobre Blackboard Collaborate, la realització eficaç de proves de rendiment d'elecció múltiple, principis estadístics bàsics o formació sobre les ajudes a la investigació en educació superior, la transferència de resultats de investigació, entre altres.

El SFPIE procedirà a informar a tots els acceptats en els cursos en els propers díes. Recordeu que si heu segut acceptats haureu de confirmar la vostra participació accedint en la nostra llançadora o, en el cas aquesta opció siga impossible, enviant un correu a sfp-cursos@uv.es