University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

IV Jornada d’Innovació Docent de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“

  • July 11st, 2019

Els dies 16 i 17 de juliol tindrà lloc la cuarta Jornada d’Innovació Docent de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“ a la Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

IV Jornada d’Innovació Docent de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“

Els dies 16 i 17 de juliol tindrà lloc la IV Jornada d’Innovació Docent de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“ a la Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

La xarxa, formada per 93 professors de 17 universitats espanyoles, té com a objectiu compartir els materials, recursos i l’experiència en innovació docent, en el camp de la Farmacologia.

La Xarxa docent s'ha format amb el finançament d'un projecte concedit pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, en el curs 2015-16 i que continua vigent en l’actualitat (UV-SFPIE_GER18-850994).

Contacte: dolores.ivorra@uv.es (Departament Farmacologia. Universitat de València)

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy