University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

Ja estan publicats els nous vídeos de la Unitat de Biologia.

  • September 12nd, 2017
Preparació de la tinció
Preparació de la tinció

Els professors Eva Serna García, Teresa San Miguel Díez i Javier Megías Vericat, de la Unitat de Biologia del Departament de Patologia de la Facultat de Medicina, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo agrupats en la sèrie titulada "Recursos didàctics i complementaris per estudiants de Biologia".

Els vídeos han estat elaborats en el marc d'un projecte d'innovació educativa en la modalitat de "Renovació de metodologies docents" i produïts en col·laboració amb la Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE). Els vídeos serviran de suport als alumnes en la realització de les seues pràctiques i estan disponibles en castellà, valencià i anglès, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades.

Links:

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy