University of Valencia logo Logo Logo del portal

Jornada en línia d'innovació educativa en Educació Comparada

  • May 10th, 2021
Image de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València acull el dilluns, 17 de maig, la Jornada en línia d'innovació educativa en Educació Comparada, un espai de trobada per a compartir experiències docents, iniciatives, materials i estratègies en l'àrea d'Educació Comparada amb l'objectiu principal de promoure la innovació educativa en l'àrea de l'Educació Comparada.

La Jornada estarà dividida en dues sessions. En la primera, s'abordarà la innovació en els estudis de Pedagogia a través de l'Educació Comparada i també s'oferirà una visió del tractament de les matèries afins a l'àrea des dels estudis oferits en les Universitat de València. En la segona, s'oferiran diverses propostes metodològiques en l'àmbit de l'Educació Comparada i es conclourà amb les aportacions innovadores de les xarxes en aquest camp.

Aquesta Jornada s'emmarca en el projecte “Aprenentatge Ubic (U-learning) en Educació Comparada i Política Educativa” (AUPECE) que venim desenvolupant el Departament d'Educació Comparada de la UVEG des de fa alguns cursos. 

Aquesta iniciativa, organitzada pel Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació, així com pel Centre d'Estudis d'Educació Comparada en la Universitat de València, s'emmarca en el projecte d'innovació educativa UV-SFPIE_PID-1353756 “Experiències d'aprenentatge digital en Educació Comparada i Política de l'Educació: redissenye d'espais d'aprenentatge” finançat pel *Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (*SFPIE).

El programa de la Jornada, així com la forma d'inscripció i accés es troba disponible a través del següent enllaç:

Addicionalment l'esdeveniment es retransmetrà de forma oline en el Canal Oficial de Youtube del Centre

Més informació sobre el projecte AUPECE: https://www.uv.es/auecpe 

Links: