University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

Jornada m-Learning a l'aula universitària

  • June 26th, 2018

L'objectiu és potenciar la pràctica educativa del m-learning a l'aula i com a recurs d'aprenentatge des d'una visió crítica, pedagògica i creativa. Així també contribuir a l'aprenentatge i al desenvolupament de la competència digital de l'alumnat i el professorat.

2 i 3 de juliol de 2018.

L'ús del telèfon mòbil està generant canvis en la forma de comunicació i l'accés a la informació, sens dubte. No obstant això, aquest ús també genera hàbits, llenguatges, actituds i conductes en molts àmbits de la vida diària que -per bé o per mal- configuren una cultura tecnològica. L'educació no és aliena a aquesta influència i cada vegada recorrem a aquesta cultura i ecosistema digital per ensenyar i aprendre.


En aquest línia, l'educació té diverses formes d'encarar el repte del Mobile Learning (m-learning): avaluant el caràcter educatiu de l'ús del mòbil en aula i fora d'ella, proposant el desenvolupament de la competència digital per a un ús adequat de recursos mòbils, dissenyant activitats pedagògiques per al treball en aula amb dispositius mòbils, investigant l'impacte de la cultura digital en el rendiment, etc. Per això la necessitat d'encarar el tema de l'm-Learning a la universitat des d'una lectura pedagògica que, a més de comprendre l'ús tecnològic, permeta al professorat i l'estudiantat renovar les seues metodologies de treball a l'aula.

2 i 3 de juliol de 2018

Facultat d'Economia. Departament de Direcció d'Empreses, primera planta. aula 1P03

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy