University of Valencia logo Logo Logo del portal

VI Jornades d'Innovació Educativa

  • December 18th, 2019
pòster jornades

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València presenten les VI Jornades d'Innovació Educativa, que es desenvoluparan el 16 de gener de 2020 al Botànic. Se certificarà l’assistència.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València presenten les VI Jornades d'Innovació Educativa, que es desenvoluparan el 16 de gener de 2020 al Botànic.

Data: 16 de gener de 2020, de 9 a 14:30h. i de 16 a 19h.

Lloc: Jardí Botànic. Sala d’Actes “Joan Plaça” i Sala “Hort de Tramoieres”

 

Aquestes Jornades volen convertir-se en un espai de reflexió i intercanvi d'experiències entre el personal interessat en la innovació educativa. Estan adreçades al professorat, tant de la UV com d'altres institucions.

 

Les Jornades s’articulen en dos espais de treball paral·lels. D’una banda, els centres presentaran els Plans d’Innovació de Centre del curs 2019/20 al llarg de les tres taules rodones programades a la Sala d’Actes “Joan Plaça”. De l’altra, els projectes d’Innovació Docent duts a terme durant el curs 2018/19 poden presentar-se mitjançant un pòster virtual, que s’exposarà a la Sala “Hort de Tramoieres”.

 

El SFPIE certificarà l’assistència a les Jornades.

Links: