University of Valencia logo Logo Department of Marketing and Market Research Logo del portal

.
.
.
.

Premi d'Investigació a la Millor Tesi Doctoral dels Premis Fundació SGAE investigació 2018

  • March 1st, 2019
Image de la noticia

El premi a la Millor Tesi Doctoral va ser per a la tesi “Segmentació i exhibició cinematogràfica. Una anàlisi del mercat espanyol basat en classes latents”, de Desamparados Lluch Tormos (Universitat de València)

Va ser defensada al juny de 2017 amb qualificació d'Excel·lent Cum laude per Desamparados Lluch Tormos i dirigida pels professors Manuel Cuadrado García (Departament de Comercialització i Investigació de Mercats) i Juan de Dios Montoro Pons (Departament d'Economia Aplicada) de la Universitat de València ha obtingut el Premi d'Investigació a la Millor Tesi Doctoral en els Premis Fundació SGAE d'Investigació 2018.

La fundació SGAE va prendre també els següents acords: 
Atorgar, per unanimitat el Premi d'Investigació al Millor Treball de recerca (tesines, etc.) a “Revisió dels debats teòrics sorgits entorn de la recepció crítica d'Operació Triomf 2017”, de Pedro Gallo Buenaga (Universitat de Carles III de Madrid).

I atorgar per unanimitat les dues Ajudes a la Realització de Tesis Doctorals als projectes “Masculinitats i estereotips de gènere en els videojocs”. de Acorán Dávila Medina (Universitat de Las Palmas de Gran Canaria) i “Dones en la indústria musical: participació, visibilitat i impacte generacional en la nova esfera pública”, de Leyre María Vicente Marinas (Universitat Complutense de Madrid).