University of Valencia logo Logo Department of Marketing and Market Research Logo del portal

Manuel Cuadrado García, millor professor universitari d' Espanya en els Premis Educa Abanca 2022

  • November 21st, 2022
Manuel Cuadrado

Manuel Cuadrado García, professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, ha aconseguit la major puntuació en el Certamen dels Premis EDUCA ABANCA al Millor Docent d'Espanya 2022, en la categoria Universitat.

Cada any EDUCA obri a inici de curs acadèmic un formulari perquè l'alumnat nomine a un o diversos docents. Després de finalitzar el procés d'enviament de propostes, obert fins a final de curs, l'organització realitza una primera selecció en funció dels comentaris bolcats pels proponents i el nombre de propostes rebudes.

Posteriorment, els docents que accepten la seua participació envien el seu currículum indicant i justificant tots els mèrits que són puntuables en el Certamen i que cobreixen, de manera ponderada, les següents dimensions:

  • Qualitat Docent i Satisfacció de l'Alumnat
  • Investigació i Transferència del Coneixement
  • Projecció del Docent en la Societat
  • Formació i Reciclatge de Coneixements
  • Transmissió de Valors
  • Innovació i Tics

El nostre company Manuel Cuadrado s'ha situat, amb una puntuació de 110 punts, al capdavant dels deu finalistes en la categoria d'Universitat, aconseguint aqueix merescut reconeixement com a Millor Docent d'Espanya.

Manuel Cuadrado García, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i Premi a l'Excel·lència Docent 2010 per la Universitat de València i la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, imparteix docència en diferents titulacions i centres. Els seus últims projectes a l'aula giren al voltant de la identitat i la creativitat. El curs passat i des de l'assignatura Màrqueting de l' Oci del grau de Turisme va organitzar juntament amb el professor David Bayona, i dins d'un projecte d'innovació educativa co-dirigit al costat del professor Juan D. Montoro, unes jornades acadèmic-professionals amb títol Identitat, Creació i Gestió, per analitzar qui som a través de les arts. Un curtmetratge, una exposició col·lectiva i una cafè en línia amb artistes, van ser les activitats que van haver de gestionar els seus estudiants. El projecte es va desenvolupar en col·laboració amb estudiants d'altres matèries de la facultat, així com d'altres centres nacionals i estrangers. A més, en el grau d' Administració i Direcció d' Empreses va coordinar un estudi de públics del Teatre Olympia com a projecte docent de la matèria Fonaments d' Investigació de Mercats en el grup amb docència en anglès. Projecte que aquest curs acadèmic es desenvolupa amb el Centre del Carme Cultura Contemporània de València.