University of Valencia logo Logo Master's Degree in Actuarial and Financial Sciences Logo del portal

UVocupació sol·licita la participació dels i les egressades del Màster en l'enquesta sobre inserció laboral

  • December 19th, 2022
 Inserció laboral

UVocupació està treballant en una nova edició de l'estudi d'inserció laboral dels Màsters Oficials de la UV. Durant els pròxims dies llançarà les enquestes als egressats, atents als vostres correus!

L'estudi d'inserció dels Màsters oficials de la Universitat de València analitza cada 4 anys les principals característiques i indicadors de la inserció laboral de fins a tres promocions de diplomats/as de cadascuna de les titulacions les quals són enquestades aproximadament entre un i tres anys després de la finalització dels estudis.

Aquesta enquesta va dirigida als egressats i egressades que van finalitzar el Màster en Ciències Actuarials i Financeres en els anys 2019, 2020 o 2021. Al llarg d'aquesta setmana rebreu una invitació en el correu electrònic per a participar en l'enquesta d'UVocupació sobre inserció laboral en línia. 

Reviseu el correu alternatiu que vau proporcionar a la UV i el correu alumni.uv.es 

És important comptar amb les vostres opinions i suggeriments, tant per a la millora del nostre màster com per a augmentar la vostra ocupabilitat, és per això que sol·licitem la vostra participació per a aconseguir la màxima taxa de resposta.

Gràcies per la col·laboració!