Logo de la Universdad de Valencia Logo Máster Universitario en Asesoramiento Lingüístico y Cultura Literaria: Aplicaciones al Contexto Valenciano Logo del portal

AUDIÈNCIA PÚBLICA per l'Acreditació del Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària: Aproximacions al Context Valencià

  • 27 enero de 2016
Image de la noticia

Del 28 al 29 de gener, la UV rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els màsters oficials en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària: Aproximacions al Context Valencià, en Benestar Social: Intervenció Familiar, i en Estudis Hispànics Avançats: Aplicacions i Investigació.

La Comissió d’Avaluació Externa està formada per tres membres de diferents universitats espanyoles, un dels quals és un estudiant. Durant la visita, els avaluadors inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteixen els màsters i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, PAS, equips directius, egressats/des, ocupadors/es i comitès d’autoavaluació. Així mateix, hi haurà una audiència pública el 29 de gener entre les 18.30 i les 19 hores al Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.

VISITA DE LA COMISSIÓ D'AVALUACIÓ EXTERNA

Període de l'esdeveniment:

De 28 de gener de 2016 a 29 de gener de 2016. Dijous i divendres de 09:00 a 20:00.
 
Lloc de realització:

Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Facultat de Ciències Socials i Institut d'Investigació en Polítiques de Benestar Social (POLIBIENESTAR)