University of Valencia logo Logo Master's Degree in Audiovisual Contents and Formats Logo del portal

El 19 Fòrum Internacional TVMORFOSIS es va celebrar en la Universitat del Magdalena, Colòmbia.

  • August 16th, 2017
Image de la noticia

Durant els dies 8, 10 i 11 d'agost, el Canal Universitari Nacional ZOOM, l'Autoritat Nacional de Televisió (ANTV) la Universitat del Magdalena i el Canal 44 de la Universitat de Guadalajara van organitzar aquesta trobada per a reflexionar sobre els nous paradigmes de la indústria audiovisual, en matèria de formats i plataformes.

La Universitat del Magdalena va ser triada per a ser seu del XIX Fòrum Internacional TVMORFOSIS, un esdeveniment on, en aquesta edició, es va debatre sobre la necessitat d'entendre la televisió actual, les noves plataformes, la televisió educativa, el eduentretenimiento i els canvis de l'ecosistema audiovisual.


Medellín i Santa Marta van ser les ciutats escollides perquè el 8 d'agost en la capital de la muntanya, i el 10 i 11 del mateix mes en el Campus de la Universitat del Magdalena, especialistes de vuit països d'Europa i Amèrica, debateren i compartiren experiències conduents a brindar noves propostes, formats i continguts sobre la temàtica de les jornades.


TVMORFOSIS és una trobada televisada única en el seu tipus que congrega l'opinió de diversos especialistes. Aquest es transmet en viu i sosté en temps real interacció amb la seua audiència a través de les xarxes socials. En aquesta ocasió l'esdeveniment es va celebrar per primera vegada a l'aire lliure i es va retransmetre en directe a través del canal ZOOM i el streaming de TeleCaribe.


En aquest enllaç podreu veure el video promocional de les 19 Jornades TVMorfosis, Colòmbia.