Logo de la Universitat de València Logo Màster en Banca i Finances Quantitatives Logo del portal

Seguim amb vosaltres!

  • 1 de juny de 2020
Seguim amb vosaltres per correu electrònic

Davant la situació excepcional i d'incertesa que travessem, la Facultat canvia la manera de relacionar-nos.

Us atendrem de manera personalitzada, com sempre, a través dels nostres correus electrònics. Des d'ací resoldrem els vostres dubtes i inquietuds de la forma més ràpida, directa i eficient. Per a això, comptem amb les següents adreces electròniques a les quals podeu dirigir-vos en funció del que vulgueu consultar:

Registre amb cita prèvia
Ateses les mesures de seguretat establides pel Govern per a evitar l'expansió de la covid-19 i la finalització de la suspensió de terminis administratius fixats per a l'1 de juny de 2020, el registre auxiliar de la Facultat d'Economia només atendrà de manera presencial mitjançant cita prèvia, sol·licitant-la a través del següent enllaç.

enlightened

El registre es troba obert exclusivament per a la presentació de documents de convocatòries vigents a la Universitat de València. Per a consultes sobre la resta de tràmits administratius (certificats, compulses, convalidacions, reconeixements, etc.) han de dirigir-se a secretariafde@uv.es.

Tots hem de posar el millor de nosaltres mateixos perquè, en la mesura que siga possible, continue la gestió, la docència i la investigació del nostre centre. Amb l'esforç de tots, des dels nostres respectius llocs, contribuirem al fet que no es paralitze ni la Universitat ni la societat.

Gràcies per la vostra col·laboració!