University of Valencia logo Logo del portal

  • Màster en Biodiversitat

Quan funciona un projecte de conservació? Les lliçons apreses en diversos continents per Ignacio Jiménez

  • January 28th, 2019
Ignacio_Jiménez

El passat 16 de gener, l'expert en conservació de la biodiversitat Ignasi Jiménez va desenvolupar el taller: "La conservació de la biodiversitat en el món actual: lliçons apreses en diversos continents".

En aquest taller sessió Ignacio va resumir, de forma crítica i molt participativa, els principis generals que fan que els programes de conservació siguin reeixits. A través d'un viatge de 20 anys coordinant i visitant aquests programes en quatre continents, Ignacio va compartir els principis i factors que poden marcar la diferència a l'hora de conservar o restaurar la biodiversitat. A partir de la seva formació com a biòleg, Ignacio va utilitzar conceptes d'altres disciplines (política pública, psicologia cognitiva, teoria organitzacional, gestió de conflictes, etc.) per descriure el caràcter netament transdisciplinari de la conservació en el món real.

Ignacio Jiménez és autor d'una obra de recent aparició:

Jiménez-Pérez, I. (2018). Producción de Naturaleza. Parques, Rewilding y Desarrollo Local. Tundra Ediciones, Castellón, 568 pp.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy