Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Bioinformàtica Logo del portal

44 empreses i institucions participen en el Fòrum d’Ocupació de l’ETSE-UV que oferta 60 llocs de treball

  • 15 de maig de 2019
44 empreses i institucions participen en el Fòrum d’Ocupació de l’ETSE-UVque oferta 60 llocs de treball

Aquesta edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València ha comptat amb una participació empresarial d’un 10% superior a la de l’any anterior. A més, les empreses participants, pertanyents al camps de la informàtica, l'electrònica, la telemàtica, les telecomunicacions, el disseny i els videojocs han presentat una oferta de 60 llocs de treball.

Aquesta edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València ha comptat amb una participació empresarial d’un 10% superior a la de l’any anterior. A més, les empreses participants, pertanyents al camps de la informàtica, l'electrònica, la telemàtica, les telecomunicacions, el disseny i els videojocs han presentat una oferta de 60 llocs de treball.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València va acollir ahir, 9 de maig, el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València que ha reunit un total de 44 empreses del sector. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és la de promoure l’ocupació de qualitat i posar en contacte directe estudiants i titulats de la Universitat de València que busquen una oportunitat laboral o una millora de la seua situació amb els responsables de RRHH.

Són 60 les vacants que les empreses i institucions participants en aquesta edició del Fòrum d’Ocupació pretenen ocupar amb els perfils tècnics de graus en Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Multimèdia, Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Química i Ciència de Dades, a més dels màsters universitaris en Enginyeria Ambiental; Enginyeria Electrònica; Enginyeria de Telecomunicació; Bioinformàtica; Enginyeria Química; Ciència de Dades; i Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils.

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, va visitar el fòrum acompanyada per la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero; la directora d'ETSE, Paula Marzal; la directora d'UVocupació, Marisa Quintanilla; el gerent d'ADEIT, Antonio Aracil; el gerent del PCUV, Fernando Mª Zárraga; el coordinador general de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, Julio Olmos; i la cap del Servici d'Ocupació i Emprenedoria de l'Ajuntament de València, Ana María González.

Mestre ha remarcat que "activitats com el Fòrum d’Ocupació són molt importants per a aproximar i facilitar l’accés al món laboral a l’estudiantat". A més, ha destacat que "és molt bona senyal que aquesta edició haja crescut un 10% la participació de les empreses, augmentant així l’oferta ocupacional i constatant que el sector de la Ciència i l'Enginyeria estan en expansió demandant, cada vegada, més professionals".

El Fòrum també ha comptat amb un programa de conferències a les quals han participat el coordinador de l’Àrea d’UVocupació, Jesús Soret, que ha parlat sobre les pràctiques externes com a clau per a la inserció laboral; de la tècnica d’Orientació Laboral d’UVocupació, Isabel Gosálvez, qui ha tractat qüestions d’estratègia i marca personal; i de Marisa Quintanilla com a moderadora d’una taula redona que reflexionarà al voltant de la cerca de talent per part de les empreses.

Per acabar, la jornada ha finalitzat amb un espai de networking que ha facilitat la conversa entre l’estudiantat i els responsables de recursos humans de les empreses per a conéixer de prop els processos de selecció de les noves incorporacions.

Imatges: