Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

El catedràtic d'Economia Roberto Escuder imparteix una conferència el 17 de maig

  • 16 de maig de 2022

Sota el títol “Els estudis actuarials a Espanya: el seu origen i desenvolupament fins a l'actualitat”, el catedràtic jubilat de la Universitat de València oferirà una xarrada a l'Aula 508 de l'Aulari Sud del Campus de Tarongers.

Cartell conferència

El dimarts 17 de maig, a les 19:45 hores, Roberto Escuder Vallés abordarà l'origen i desenvolupament dels estudis actuarials a Espanya. La conferència ha sigut organitzada pel Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de València.

Roberto Escuder Vallés és catedràtic d'Estadística Econòmica i Empresarial, fins a la seua jubilació ha exercit la seua labor docent i investigadora en el Departament d'Economia Aplicada de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de València.

Ha publicat diversos llibres sobre Estadística, així com articles especialitzats sobre aplicacions de l'Estadística a l'Auditoria, processos de decisió i disseny d'experiments en diferents revistes científiques.Ha participat en diferents congressos i fòrums, presentant ponències i comunicacions, fonamentalment d'Estadística aplicada a l'Auditoria.

Ha dirigit tesis doctorals, tesines i treballs de recerca de doctorat, participat en diferents convenis d'investigació, així com pronunciat diverses conferències i impartit cursos, seminaris i màsters sobre tòpics d'aplicació de l'Estadística al camp econòmic, fonamentalment a l'auditoria d'estats financers, a l'auditoria interna, al control i gestió de la qualitat, al disseny d'experiments i sobre informàtica aplicada en diferents universitats espanyoles, col·legis professionals i institucions públiques i privades.

Cartell de la conferència (pdf)