Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

La Fundació MAPFRE visita el Màster en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de València

  • 22 de desembre de 2018
La Fundació MAPFRE visita el Màster en Ciències Actuariales UV

La Fundació MAPFRE va realitzar dimecres passat 12 de desembre una sessió de bugaMAP dins de les activitats complementàries de formació del Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres. El bugaMAP és un joc d'estratègia empresarial aplicable al sector assegurador que permet un acostament quasi real a la gestió d'una empresa asseguradora i obliga les persones participants a prendre decisions tant en les àrees actuarials (tarifació, inversions, reassegurança, solvència…), com en l'àrea de màrqueting, personal, etc. Es treballa en equip i cada representant ha d'exposar amb claredat en què han basat les seues decisions, dins d'un entorn econòmic realista i volàtil.

En aquesta ocasió, la directora de bugaMAP de la Fundació MAPFRE juntament amb un Actuari de MAPFRE van implementar sobre la classe de segon curs l'estratègia de gestió d'una empresa d'assegurances de vida. El nivell de coneixements i habilitats de l'alumnat del Màster va fer que el resultat final fóra molt renyit, tots els equips van acabar per damunt dels 110 punts de valoració, la qual cosa es considera una valoració molt bona i que va merèixer les felicitacions expresses de l'Actuari de Vida que va dirigir el joc.

Agraïm a la Fundació MAPFRE aquesta magnífica jornada d'aprenentatge facilitada, sense cap cost, a l'alumnat de la Facultat d’Economia.

Enllaç a la notícia: https://bit.ly/2T19afs