Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

El màster acull un seminari sobre el paper de l'actuari en el món de la consultoria de negoci

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 25 de novembre de 2022
Conferència

Els consultors de l'empresa EY, Agustín Saggese, manager en Business Consulting, i Andrea Fernández, associate en TA2, van explicar a l'estudiantat el paper dels consultors actuarials en l'anàlisi, gestió i orientació de l'impacte financer dels riscos.

En el seminari, Andrea Fernández i Agustín Saggese van realitzar una presentació corporativa de l'empresa EY. Van exposar les oportunitats que ofereix aquesta signatura en serveis d'auditoria, fiscalitat, assessorament en transaccions i consultoria.

També van comentar les opcions de formació interna que l'empresa ofereix (coaching, plans formació, EY University) i van explicar la carrera professional i el procés de selecció que han de superar els candidats.

A continuació, van abordar els tipus d'actuaris i es van centrar en el departament actuarial d’EY tant en el món com a Espanya, van comentar la seua estructura i els projectes actuarials en els quals treballen, etc.

Per a finalitzar, es va obrir un torn de preguntes i intercanvi d'opinions amb l'alumnat Màster en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de València.

 

Cartel