Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

Open Day Màsters Economia

  • 10 de juny de 2020
Open Day Màsters Economia

Acabes el teu grau i no saps si llançar-te al mercat laboral o continuar estudiant. Fa uns anys que treballes i estàs pensant a fer un gir a la teua carrera. Mires arrere i veus que la teua trajectòria professional es beneficiaria d'ampliar la teua formació. Et pares a analitzar amb perspectiva estratègica i veus quan ha canviat el món des que vas eixir de les aules. Què tal si et matricules en un màster universitari?

El ventall de títols de màster i la varietat d'institucions que els ofereixen pot generar un problema addicional. Tipus de titulació a obtenir, contingut del pla d'estudis, prestigi del títol i del centre que l'imparteix, qualitat del professorat, vinculació del màster amb el món econòmic-empresarial... són preguntes a formular-se que requereixen una bona anàlisi abans de prendre la decisió d'on matricular-te.

El dilluns 15 a les 19.00 la Facultat d'Economia, de la mà de Rankia, t'ofereix l'oportunitat que conegues el nostre centre i els 16 màsters universitaris que ací s'imparteixen. El Vicedegà de Postgrau, Francisco Muñoz, i la Vicedegana de Comunicació i Relacions amb l'Empresa, Manoli Pardo, juntament amb el Responsable de l'àrea de Formació i Educació Financera en Rankia, Guillermo Sebastià, presentaran la sessió, que donarà pas a un col·loqui en el qual podràs preguntar als directors dels màsters les teues inquietuds.

Si el teu futur s'orienta en l'àrea de l'economia i l'empresa, no et perdes aquest webinar, que es podrà seguir per YouTube.

Inscriu-te per a rebre el enllaç a l'esdeveniment: https://ir.uv.es/lOXhG81

T'informem! T'escoltem!