Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

L'admissió dels estudiants es realitzarà segons els següents criteris específics: o Adequació del perfil de l'estudiant. o Expedient acadèmic. o Entrevista personal En la consideració del perfil de l'estudiant es tindran en compte preferentment tots aquells aspectes del seu currículum que es troben relacionats amb els continguts del Màster. Entre altres: procedir d'estudis superiors relacionats amb l'Economia o de titulacions amb un elevat component en tècniques matemàtiques y/o estadístiques, haver realitzat estudis en matèries afins al títol, comptar amb experiència professional en alguna de les àrees d'activitat professional, posseir altres titulacions o estudis de postgrau, acreditar el coneixement d'idiomas.. Amb l'entrevista personal, discrecional des del punt de vista de la CCA del Màster, es pretén garantir l'adequada valoració del currículum de l'estudiant i aclarir qualsevol dubte sobre la idoneïtat del candidat per a cursar la titulació.

En el supòsit que la demanda supere a les places oferides s'admetrà de forma preferent aquells aspirants que presenten el perfil d'ingrés recomanat d'acord al següent barem.

• Expedient Acadèmic (fins a 10 punts) . Es tindrà en compte la nota mitjana de l'expedient acadèmic convertit a base 10. La sol·licitud es documentarà amb l'expedient de notes degudament certificat.
• Adequació de l'expedient (fins a 3 punts) . Es determinarà a partir de la mitjana ponderada de les qualificacions de les matèries més relacionades amb els continguts del Màster.
• Experiència professional (fins a 5 punts) . Es considerarà l'activitat professional, degudament justificada, que estiga relacionada amb el perfil del Màster.
• Altres estudis i formació de postgrau (fins a 1,5 punts) . Es valoraran els estudis oficials (graus, màsters, diplomatures i licenciaturas...) , així com els cursos o màsters no oficials, del menys 200 hores d'ensenyança reglada, amb continguts afí al Màster
• Idiomes (fins a 0,5 punts) . Es valorarà especialment el coneixement d'anglés que estiga degudament justificat.