Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió Logo del portal

Ajornat l'acte de graduació de Màsters de la Facultat d'Economia

  • 6 de maig de 2020
Ajornat l'acte de graduació de Màsters de la Facultat d'Economia

La cerimònia de graduació dels 16 màsters de la Facultat d'Economia que amb tant d’afecte i il·lusió estàvem organitzant per al pròxim 15 de juliol queda, de moment, ajornada fins que l'emergència sanitària es resolga.

Si bé falten més de dos mesos per a la data prevista, les valoracions actuals apunten que celebrar la graduació en el dia assenyalat no serà possible. Tot i que al juliol s'haguera iniciat una relaxació del confinament, no sembla que es pugui esperar que siga viable un esdeveniment d'aquestes característiques i que implica la participació de tantes persones.

Atès que, cada dia que passa, es van aclarint un poc més les incògnites sobre els detalls d'una futura desescalada de l'estat d'alarma, la Facultat d'Economia, en col·laboració amb el Palau de Congressos com a recinte on tindrà lloc l'esdeveniment, hem acordat no fixar de moment una nova data fins a tenir certesa que la cerimònia podrà tenir lloc amb totes les garanties sanitàries i amb l’aforament necessari.

La preinscripció a l'acte continua per tant tancada fins a nou avís i s’obrirà tan prompte s'haja aconseguit assenyalar la nova data de la cerimònia.

Pel que fa a les cerimònies de graduació dels graus, previstes per al mes de setembre, a hores d'ara tampoc podem garantir la seua celebració, tot i que en aquest cas cabria una certa dosi d'esperança. No obstant això, ateses les circumstàncies, considerem que el més assenyat és ajornar igualment la preinscripció fins que es puga confirmar la data.

Som conscients de la importància d'aquests esdeveniments i el seu significat per a tota la comunitat universitària, però també sabem de l'alt sentit de la responsabilitat que ens caracteritza a tota la família de la Facultat d'Economia. Ara toca cuidar-nos. Hi haurà cerimònies de graduació del curs 2020, no sabem quan, però celebrarem els vostres èxits acadèmics, que són també els nostres.