Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Contaminació, Toxicologia i Sanitat Ambientals Logo del portal

L´AVAP RENOVA L´ACREDITACIÓ DEL MÀSTER UNIVERSITARI DE CONTAMINACIÓ, TOXICOLOGIA I SANITAT AMBIENTALS

  • 6 de maig de 2015
Image de la noticia

Després de la visita realitzada per la comissió d'avaluació, l'AVAP ha emés un informe favorable amb caràcter definitiu, procedint a la renovació de l'acreditació del MCTA.

El Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'establix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, establix els terminis en què els títols universitaris oficials han de renovar la seua acreditació. D'acord amb la mencionada legislació, el procés d'avaluació per a la renovació de l'acreditació inclourà, en tot cas, una visita d'experts externs a la universitat, sent l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) en l'àmbit de la Comunitat Valenciana l'òrgan d'avaluació encarregat de realitzar una valoració per a la renovació de l'acreditació, d'acord amb el protocol d'avaluació publicat en la seua pàgina web: wwww.avap.es. Després de la visita realitzada en el mes de febrer per la comissió avaluadora, l'AVAP ha emés un informe definitiu i FAVORABLE a la renovació de l´acreditació.