Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • CONTD

La inscripció per assistir a les Jornades TVMorfosis/CONTD és gratuïta. Tots aquells que desitgen rebre un certificat que acredite la seua assistència a les jornades han d'emplenar el formulari online de la pàgina d'inscripcions.

L'enllaç per realitzar la inscripció estarà disponible en aquesta mateixa secció: INSCRIPCIONS. L'usuari haurà de seleccionar un dels següents tipus de assistència:

  1. Inscripció presencial: la assistència a les jornades es troba limitada a l'aforament de la sala.
  2. Inscripció virtual: les jornades es retransmetran en directe, permetent seguir les comunicacions online. Es requereix un usuari Twitter per realitzar la inscripció. Tots els inscrits per aquesta via rebran, posteriorment, un correu electrònic amb les instruccions necessàries per a l'accés.
  3. Inscripció amb exposició de comunicacions: aquells participants que desitgen presentar comunicació durant les jornades hauran de seleccionar aquesta modalitat en el procés d'inscripció i realitzar un ingrés de 100 € per comunicació en el compte indicat més endavant.

 

Compte bancari: ES28 0049 6721 6322 1004 4260

Instruccions de pagament: en el rebut bancari ha de figurar el nom complet de l'inscrit i el nom de les jornades (TVMorfosis/CONTD). El rebut, juntament amb el resguard de la inscripció, s'ha de lliurar abans del 28 de maig electrònicament a contd.info@uv.es, per fax (963.864.778) o en paper a la secretaria del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació (Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació). L'horari d'obertura de la secretaria és de 9 a 14 hores i la seua adreça és av. Blasco Ibañez, 32 - 46010 València.

Per a més informació, en cas d'exposar comunicacions haurà de seguir les instruccions de l'apartat "bases".

Se li informa que les seues dades personals seran incorporades als sistemes d'informació de la Universitat de València amb la finalitat de tramitar la seua inscripció, realitzar les gestions necessàries relacionades amb les Jornades TVMorfosis/CONTD i informar-li d'aquelles publicacions derivades d'aquestes. Així mateix, l'informem que les jornades es retransmetran en directe, mitjançant la xarxa de Televisiones Universitarias y del Espacio de Radiodifusión Iberoamericano. En aquells casos en què vostè participe realitzant preguntes o comentaris, aquests seran gravats, tret que vostè indique el contrari en el moment de efectuar-los. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant escrit adjuntant document identificatiu dirigit a TVMorfosis/CONTD - Taller d'Audiovisuals - Universitat de València, C / Serpis, 29, 46021 València o mitjançant l'adreça electrònica: contd.info@uv.es.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies