Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament Logo del portal

Doctorat Desenvolupament Local i Cooperació Internacional: Universitat d'Estiu Aras de los Olmos

  • 18 de juny de 2018
Image de la noticia

Per si és del vostre interès, us adjunto enllaç d'inscripció a la Universitat d'Estiu UVAO de la Universitat de València a Aras de los Olmos, l'edició d'aquest any versa sobre la innovació i la intel·ligència artificial al servei del desenvolupament rural.

Se celebrarà els propers 27, 28 i 29 de juny de 2018. La matrícula pot ser per als tres dies o per mòduls o dies solts. Per als que s'inscriguin la Universitat facilitarà autobús d'anada i tornada cada dia des de València a partir d'un nombre mínim d'inscrits. Per als que decideixin passar els tres dies en aquest poble de la Serranía valenciana, la localitat compta amb hotel i cases rurals.

Responsables polítics, professors universitaris i emprenedors situats a l'avantguarda dels processos de desenvolupament territorial -indústria, turisme, economia col·laborativa, sector agropecuari o serveis socials- ens il·lustraran sobre l'aplicació pràctica de la innovació, les noves tecnologies i la intel·ligència artificial al servei del desenvolupament sostenible.

Llista d'enllaços: