University of Valencia logo Logo Master's Degree in Corporate Finance Logo del portal

Jornada de Presentació del Club de Mentors als estudiants

  • November 1st, 2021
Jornada de Presentació del Club de Mentors als estudiants

El passat 28 d'octubre es va dur a terme la Jornada de Presentació del Club de Mentors a l'estudiantat de màster del curs acadèmic 2021-2022 en el Saló de Graus de la Facultat d'Economia. Es va comptar amb la participació de més de 90 estudiants, dels diferents màsters que formen part del Club (Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Màster en Finances Corporatives, Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Direcció d'Empreses – MBA i Màster en Estratègia), directors i directores de màster i membres del consell consultiu del club.

Marisa Quintanilla, directora Acadèmica del Club li va donar la benvinguda a tots els participants i durant tota la sessió va anar motivant als mateixos perquè s'uniren al Club i pogueren aprofitar aquesta oportunitat que li ofereix la Facultat d'Economia per al seu creixement professional.

Durant la Jornada, es va explicar en què consistia el Club de Mentors a tots els estudiants que eren presents tan presencialment com telemàticament, i se'ls va mostrar el cronograma d'activitats per a aquest curs fent èmfasi de la importància i els beneficis que li portarien en ser participants del Club.

A més, es va comptar amb la participació de Belén Delgado, membre del Consell Consultiu del Club com Alumni i participant de l'equip guanyador de la tercera edició del Joc d'Empreses. Belén va transmetre als presents la seua experiència en Club i amb la mentorització, i va motivar a l'estudiantat a participar.

Per a finalitzar la sessió es va oferir un espai en el qual es van resoldre dubtes i preguntes.
Molt contents amb aquesta primera reunió presencial que va tindre molt d'èxit i gràcies a tots els que van assistir.

Images: