Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores Logo del portal

.
.
.
.

Del Màster EI al contracte en empreses innovadores

  • 25 d’octubre de 2017
Image de la noticia

El pas pel Master Ei sol ser garantía d’incorporació al món laboral en empreses innovadores. Molts dels titulats han estat contractats en les mateixes empreses en les que han fet le practiques.

Amb el Master Ei donar el salt al món laboral és més fàcil. La majoria dels nostres egressats troben treball en empreses innovadores, alguns d'ells com a continuació al seu període de pràctiques. Este és el cas de Beatriz de la Torre (a la imatge inferior), egressada el curs 2015-16 i premi extraordinari del Master EI, qui després del seu període de pràctiques va ser contractada com a directora de disseny gràfic en la companyia Increnta, situada a Paterna.
Del curs 2016-17 tenim a Germán Mas, qui després del període de pràctiques en la companyia Lowpost, ha sigut contractat en el departament de màrqueting.
Esperem i desitgem que bona part dels nous alumnes del Master EI curs 2017-18 arranquen el seu projectes empresarials o aconseguisquen contractes de qualitat en companyies innovadores després del seu pas pel Master Ei.

Imatges: