Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

El perfil d'ingrés recomanat és el següent amb la condició, en tot cas, d'ostentar un títol universitari superior:
. Titulats de l'àrea cientificotecnològica de les universitats valencianes, principalment de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València, que es plantegen la possibilitat d'erigir-se en emprenedors de companyies innovadores en un futur proper.
. Emprenedors, fundadors i tècnics d’empreses de base tecnològica ja existents a la Comunitat Valenciana, motivats per la necessitat d'incorporar una base àmplia de coneixements en gestió i organització d'empreses en sectors de tecnologia avançada.
. Llicenciats recents en el camp de la direcció d'empreses i l'economia que busquen idees i possibles socis per a la posada en marxa de futurs projectes empresarials.
. Professionals de la gestió empresarial que busquen una capacitació i especialització en la gestió d'una modalitat empresarial amb grans perspectives de futur, com són les companyies high-tech.
. Professionals de gestió d’empreses valencianes que es plantegen una aposta ferma per la R+D i la innovació en les seues respectives empreses.
. Professionals d'associacions empresarials, consultories i companyies de serveis avançats en cerca d'un coneixement més ampli sobre la realitat que envolta les empreses de base tecnològica, una modalitat empresarial en auge en la societat actual.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies