Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

Visita virtual a EUIPO de l'estudiantat del MBA

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 22 de novembre de 2023
Cartell de la activitat

El passat 23 de novembre de 2023, l'estudiantat del Màster en Direcció d'Empreses va gaudir d'una visita virtual a l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea

L'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO) és l'agència de la Unió Europea (UE) encarregada de gestionar les marques i els dissenys de la Unió Europea, la cooperació europea i internacional en l'àmbit de la propietat intel·lectual (PI), així com l'Observatori Europeu de les Vulneracions dels Drets de Propietat Intel·lectual.

La visita virtual va proporcionar informació general sobre la EUIPO i els seus diversos departaments i pràctiques, així com una visió general del Programa PES i altres iniciatives acadèmiques.

El Programa de pràctiques professionals del Segell Paneuropeu (PES) és un programa integral de pràctiques que unix l'acadèmia i el mercat laboral en diferents camps (PI, dret, finances, negocis, enginyeria, etc.) per a promoure i difondre la propietat intel·lectual entre la comunitat acadèmica. La Universitat de València forma part de les més de 140 universitats de tota Europa pertanyents al PES.