Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport Logo del portal

Obert el calendari de preinscripció al Màster per al curs 2017-2018

  • 16 de gener de 2017
Image de la noticia

Ja pots preinscriure't al Màster en en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l’oportunitat de preinscriure't als seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obri aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular). El Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport  s'adreça a persones titulada en la llicenciatura o en el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport o graus equivalents. Si vols adquirir les competències necessàries per a ser un gestor esportiu o gestora esportiva i un investigador o investigadora en aquest camp, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrit o preinscrita, coneixeràs el resultat de la baremació el 11 de juliol. Si estàs admès o admesa al màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017. Si no has estat admès o admesa, és possible que el 26 de juliol tingues l'opció encara de matricular-te al Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport, sempre que resulten vacants en el procés de matrícula.

Tota la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari o a les xarxes socials