Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport Logo del portal

Oberta fins el 15 de juny la preinscripció del Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport

  • 10 de juny de 2016
Image de la noticia

La preinscripció per als 112 màsters oficials que ofereix la Universitat de València està oberta fins al pròxim dimecres 15 de juny. L'oferta és la més nombrosa i àmplia del sistema universitari valencià, en la qual no falta el Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport.

La Universitat obri dues fases o períodes de preinscripció. La primera d’elles finalitza el dimecres 15 de juny. Després s’obrirà una segona fase que va des del 16 de juny fins l’1 de setembre. La sol·licitud es realitzarà a través de la seu electrònica de la Universitat

Cada persona interessada només podrà realitzar una única sol·licitud però podrà triar fins a un màxim de tres opcions entre les titulacions o especialitats oferides. La informació sobre la matrícula es pot consultar ací.

El Consell de Govern de la Universitat de València va aprovar el passat mes d’abril l’oferta de màsters oficials per al curs 2016/2017, que se situa en els 112 títols de totes les àrees de coneixement. L’oferta s’ha ampliat en sis màsters oficials nous, alguns dels quals es consideren estratègics per a la institució acadèmica. El vicerector d’Estudis de Postgrau, Rafael Crespo, va explicar l’oferta de màsters oficials, i va destacar la bona resposta que cada curs rep per part dels estudiants. A banda dels màsters inclosos en l’oferta anterior, s’incorporen dos màsters vinculats a la Facultat de Dret: Dret Constitucional, i Garanties Penals i Delictes Socioeconòmics. També un títol de l’ETSE (Ciència de Dades), un d’Infermeria (Infermeria Oncològica), un de Fisioteràpia (Recuperació Funcional), i el de Química.

El Servei d'Estudiants, situat en l'edifici del Rectorat és la unitat responsable de gestionar de forma centralitzada la preinscripció i admissió per a tots els màsters de la Universitat de València.