Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Direcció i Gestió de Recursos Humans Logo del portal

Seminari proper 6 de febrer

  • 17 de desembre de 2019
María Amparo Sorní

María Amparo Sorní del servei UVOCUPACIÓ de la Universitat de València farà un seminari amb el titol "El procés d´inserció laboral: potencia la teva marca personal". L´objectiu del seminari és donar a conèixer les pautes i passos a seguir en el procés d´inserció laboral, així com claus per buscar feina i potenciar la marca personal a través de les xarxes socials, concretament a Linkedin.

María Amparo Sorní és llicenciada en Psicologia i Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans. Universitat de València. 
Amb una àmplia trajectòria professional, la seva experiència s'ha desenvolupat en organitzacions públiques i privades en diferents àmbits de la Psicologia del Treball com la selecció i orientació professional, la formació i l'avaluació i gestió de la qualitat.
Actualment treballa com a tècnica d'orientació professional del servei d'ocupació de la Universitat de València (UVocupació), donant suport, orientant i guiant als estudiants i titulats universitaris en el seu procés d'incorporació al mercat laboral.

www.linkedin.com/in/mariamsorni/

 

Cal inscriure abans de el 21 de gener en el següent enllaç:

https://forms.gle/ZbjmN2U7TtgGnNmi8

Imatges: